ładowanie...
Niniejsza strona korzysta z plików cookie
Pliki cookies
Średni
Śniadanie
Kolacja
Na ciepło
Niewegetariański
Ciasto francuskie
Ketchup
Zioła prowansalskie
Suszony czosnek
Ser żółty Gouda Wędzona Hochland
Kilka plasterków szynki
Pokrojona w cienkie piórka cebula
Cienko pokrojona papryka
Ciasto francuskie posmaruj ketchupem, posyp ziołami prowansalskimi i czosnkiem. Następnie poukładaj plastry sera żółtego Gouda Wędzona Hochland, plasterki szynki, pokrojoną paprykę i cebulkę. Delikatnie zawiń całość w rulon.
Tak zwinięte ciasto pokrój na grube “plastry” – około 2 cm. Roladki rozłóż na blasze i wsadź do rozgrzanego do około 180 stopni Celsjusza piekarnika na około 20 minut. Doskonale smakują podane na ciepło, jak i na zimno.
smacznego