ładowanie...
Niniejsza strona korzysta z plików cookie
Pliki cookies
Średni
Obiad
Kolacja
Na ciepło
Wegetariański
8 kukurydzianych placków do tacos
2 opakowania sera Burger&Toast
Garść świeżej kolendry
2 limonki
Salsa:
1/2 ananasa
3 pomidory
1 awokado
1 mała szalotka
1 czerwona papryka
1 papryczka chili
Sól i pieprz do smaku
1 łyżka soku z limonki
W piekarniku lub na grillu ułóż placki do tacos, na nich po plastrze sera Burger&Toast. Zapiekaj około 10 minut w temperaturze 170 stopni Celsjusza.
W tym czasie przygotuj salsę. W drobną kostkę pokrój szalotkę oraz chili, a w półcentymetrową – paprykę. Pokrój obrane awokado oraz pomidory z wcześniej wydrążonym miąższem.
Polej sokiem z limonki. Zmieszaj. Limonkę pokrój w ćwiartki. Na tacos z roztopionym serem układaj po 2 łyżki salsy, złóż na pół, posyp kolendrą. Tuż przed jedzeniem polej sokiem z limonki.
smacznego