ładowanie...

Tapasy –  kanapeczki pintxos z serem, łososiem, oliwkami, pomidorami, chorizo

Tapasy – kanapeczki pintxos z serem, łososiem, oliwkami, pomidorami, chorizo

Tapasy –  kanapeczki pintxos z serem, łososiem, oliwkami, pomidorami, chorizo

Łatwy

Kolacja

Na zimno

Niewegetariański

SKŁADNIKI

2 bagietki

Opakowanie sera Hochland żółtego Edamskiego

60 g zielonych oliwek

60 g czarnych oliwek

100 g chorizo

100 g pomidorków koktajlowych

100 g łososia wędzonego

100 g mini ogóreczków konserwowych

Garść rukoli

PRZYGOTOWANIE

Bagietkę kroimy w 1 cm kromeczki, układamy na niej plasterki sera edamskiego, łososia, przekrojone na pół pomidorki koktajlowe, rukolę i pokrojone w plasterki oliwki.

Na drugiej  pokrojonej bagietce układamy ser, chorizo, przekrojone na pół. Pomidorki, rukolę i plasterki oliwek.  Podajemy jako przekąskę imprezową razem mini ogóreczkami.

smacznego

wypróbuj inny przepis z tym serem wszystkie przepisy